Home » Over ons

Over ons

 

In maart 2020 hebben wij, Tim Jansen en Jacco van Bezooijen de deuren geopend van Schoonzo, een schoonmaakgroothandel aan de Lijnbaan in Heemskerk.

Samen een gloednieuwe onderneming starten, dat is al een hele stap. Een onderneming starten in de tijd van Corona, dat lijkt wel gekkenwerk. Natuurlijk hadden wij dit vooraf ook niet bedacht, maar eenmaal begonnen konden we de plannen ook niet meer in de ijskast zetten.

Maar hoe is deze onderneming eigenlijk tot stand gekomen?

Wij zijn al jaren als zelfstandige werkzaam in de schoonmaak, glasbewassing en specialistische tapijtreiniging. Op verschillende klussen liep Jacco tegen hetzelfde probleem aan: "wie kan mij vertellen welk middel voor dit specifieke probleem geschikt is? Vaak kwam het antwoord uit mijn eigen onderzoek. Een omslachtig en tijdrovend proces. Dan ga je denken, wat als er een zaak is die een brede range schoonmaakmiddelen biedt, die advies geeft, waar je fysiek heen kan gaan? Verder was er een ander probleem waar ik en vele lokale bedrijven met mij regelmatig mee werden geconfronteerd: Osmosewater. Voor de gewone consument: dat water dat uit die lange bezems komt waarmee glazenwassers tegenwoordig werken. Een geweldig systeem en prachtig product, maar de mannen moeten als de tank in hun bus leeg is het werk stilleggen. Niet praktisch en zeker in het weekend een groot probleem, want je moet tot maandagochtend wachten om je tank weer vol te gooien met osmosewater. Wat nou als er een plaats is waar je 24/7 kan tanken, zodat je jouw klus kan afmaken wanneer je maar wil?"

In 2021 startten wij met het verhuren van complete Tuckerpolesystemen in aanhangers.

Met deze gedachte in ons achterhoofd zijn we Schoonzo gestart en hebben we ook in deze aangepaste vorm veel te bieden. Ons osmosewater is van de zuiverste kwaliteit en ook nog eens zeer scherp geprijsd. Daarnaast hebben we via verschillende fabrikanten een brede range schoonmaakproducten en aanverwante artikelen kunnen neerzetten. Door onze gezamenlijke ervaring in de schoonmaakbranche kunnen wij onze klanten goed adviseren. Geen product blijft ongetest, want wij verkopen alleen die dingen waar wij 100% achter staan. Ook voor de meer mainstream zaken als toiletpapier, vuilniszakken en schoonmaakmateriaal kan men bij ons terecht.

Om het plaatje compleet te maken zijn wij een UPS, DHL en DPD pakketpunt. Onze deuren zijn van maandag t/m vrijdag geopend voor iedereen, zakelijk en particulier. Juist in deze tijd, waar hygiëne belangrijker is dan ooit tevoren, willen wij iedereen kunnen voorzien van de beste service.  In deze tijd wordt het ook steeds belangrijker om producten te gebruiken die minder belastend zijn voor het milieu. Dit is de reden dat wij een brede lijn van producten hebben die biologisch afbreekbaar zijn. Niet alleen worden deze producten in Nederland geproduceerd maar zijn ze ook nog eens HACCP goed gekeurd. Het belangrijkste van alles is dat deze middelen dezelfde reinigingskracht hebben als vergelijkbare schoonmaak producten.